Wij zijn trots op het werk wat wij hebben gemaakt!
Voorbeelden van grafisch design, content, WEBSITES, evenementen en marketinguitingen. 
een kleine greep uit ons portfolio.

FOOD EVENTS VAKMEDIANET

Voor de grootste B2B uitgeverij Vakmedianet organiseert Creative Vibes succesvolle evenementen voor professionals in de foodbranche  zoals het Food Future Event, Jaarprijs Goede Voeding en het Food Safety Event. Met een groot aanbod actuele onderwerpen in breakoutsessies, volop interactiemogelijkheden en een uitgebreide beursvloer.

FOTOSHOOT EN CAMPAGNE EBKE

Voor een nieuw te lanceren hippe handzame persoonlijk te pimpen e-bike heeft Creative Vibes de volledige campagne ontwikkelt voor het in de markt zetten. Van logo tot verpakking, van visitekaartje tot campagnebeelden. Bij de verschillende fotoshoots hebben we fantastisch samen gewerkt met fotografe Ankie Meutgeert en modellen van echtemensen. Wat een resultaat!

WEBSITEBEHEER
HAAGSCHE HUIS

Voor deze mooie Haagse ondernemersvereniging hebben wij de website geoptimaliseerd. Functioneel, inhoudelijk maar ook visueel lekker opgepimpt. Elke eerste woensdag van de maand houden ze ontbijtsessies om te netwerken. Ondernemers leren van elkaars aanpak, werken samen en  worden geïnspireerd door interessante sprekers. Bruisend van energie ga je weer aan het werk!

LOGO EN WEBSITE
TRIPS IN GAMBIA

Voor een touroperator in Gambia maakten wij een website met mogelijkheid tot het online boeken van  excursies.  Wat zijn we trots op het resultaat! Neem maar eens een kijkje, ik weet zeker dat je direct zin krijgt om dit mooie land te ontdekken.

CONTENTCREATIE LAVANS

Lavans is een grote wasserij gespecialiseerd in bedrijfskleding. Met het creëren van content en frequente publicaties van bijvoorbeeld  artikelen, blogs, advertenties, posters, banners en social media berichten bij relevante doelgroepen brachten wij hun expertise vwb voedselveiligheid in de food branche in zicht. Wat een mooi resultaat!

CORPORATE
IDENTITY IPERION

Voor Iperion Life Sciences Group creëerden wij een heldere merkstrategie. Wij ontwikkelden  een corporate huisstijl met krachtige afbeeldingen  en iconen passend bij hun identiteit en verhaal. Een mooi traject en fijne samenwerking!

WEBSITE
WATERQI

Voor een fantastische innovatie welke enerzijds ultrafijne zuurstofbelletjes in  oppervlaktewater brengt en anderzijds milieu verstorende stoffen uit het water verwijderd mochten we een website ontwikkelen.  Wat zijn we trots op het resultaat! Neem maar eens een kijkje, ik weet zeker dat je enthousiast wordt van wat WaterQi teweeg brengt: geen stinkende sloten meer, schoon en zuurstofrijk water en een toename van waterplanten en vissen.

LOGO
PAUL SERRANO

Een logo en visitekaartje voor een internationaal ondernemer…

 

TEKST EN BEELD HOMECARE GHL

Voor thuiszorgorganisatie Homecare Geloof – Hoop – Liefde maakten wij sterke teksten, heldere iconen en krachtige beelden voor de website en de folder.

LOGO EBKE

Een mooi logo ontworpen voor e-bike Ebke waarin je de vorm van de fiets kunt herkennen.

LOGO
VITAFLOWER

Een logo voor vitaliteitscoach Vitaflower.

 

LOGO
NATUURTUIN

Een logo voor Natuurtuin Wieringen en visitekaartje.

 

ADVERTENTIE
FEMME REBELLE

Divers advertentiemateriaal zoals flyer, social media banners etc. voor Femme Rebelle.

TEXTILIA TRENDS
EVENT ZOMER

Campagnebeeld Trends event zomer 2023 voor Textilia.

 

MOOIE VORMGEVING CV

Laat je cv professioneel vormgeven.

 

LOGO HEROES & BRANDS

Heroes & Brands koppelt de juiste merken aan de juiste influencers en creëren op maat gemaakte lifestyle campagnes. 

LOGO
HOMECARE GHL

Een logo voor thuiszorg organisatie Homecare Geloof Hoop Liefde.

 

CAMPAGNE
WISSNER- BOSSERHOF

Een mooie campagne bedacht om de zorgtopper in het zonnetje te zetten en te bedanken met ijsjes op een mooie zomerse dag.

 

HUISSTIJL VOETBALSCHOOL

Voor voetbalschool ball-Inn ontwerpten wij de hele huisstijl, van naam tot logo, van website tot trainingspak. Wat waren the boys er blij mee!

 

HUISSTIJL
ZORGINSTELLING

Voor Homecare –  Geloof Hoop Liefde hebben we alle communicatieuitingen mogen maken. Het ontwerp, teksten, afbeeldingen en  drukwerk van visitekaartje, briefpapier, enveloppen, een brochure en een offertemap.

CONTENTCREATIE
DRG VVE BEHEER

Voor DRG VVE Beheer schrijven we maandelijks nieuws voor de website en de e-nieuwsbrief. 

EVENTS
BRIDGE2FOOD

Voor Bridge2food organiseert Creative VIBES over heel de wereld evenementen in de food branche. Bijvoorbeeld the Protein Summit in Frankrijk. Geweldig team, mooi publiek, sterke sponsors, top programma… Super leuk!

 

MOOIE
ROUWKAART

Een unieke rouwkaart, ook die maken wij. Geen standaard kaart uit de collectie, maar persoonlijk met een mooie tekst en passende illustratie of afbeelding.

NAAM EN LOGO FEMME REBELLE

Voor de enthousiaste eigenaresse van beautybar Femme Rebelle hebben we  met veel fun, de naam, identiteit,  logo en verschillende gadgets gecreëerd.