Wij zijn trots op het werk wat wij hebben gemaakt!
Voorbeelden van grafisch design, content, evenementen en marketinguitingen. Hieronder een kleine greep uit ons portfolio.

HUISSTIJL
BALL-INN

Voor Voetbalschool ball-Inn hebben wij de gehele huisstijl bedacht, van naam tot logo, van visitekaartje tot trainingspak.

 

CONTENT
HOMECARE – GHL

Voor zorginstelling Homecare – Geloof Hoop Liefde hebben wij de teksten voor de website geschreven. Ook de beelden hebben wij geleverd en voor de verschillende zorgsoorten die zij bieden pictogrammen vervaardigd.

NIEUWS WEBSITE
DRG VVE BEHEER

VvE beheer-organisatie DRG VvE Beheer vroeg ons de website te beheren, een verbeteringsslag te maken en te zorgen voor Nieuws-berichten.

EVENTS
BRIDGE2FOOD

Voor Bridge2food organiseert Creative VIBES over heel de wereld evenementen in de food branche. Bijvoorbeeld the Protein Summit in Frankrijk. Geweldig team, mooi publiek, sterke sponsors, top programma… Super leuk!

 

MOOIE
ROUWKAART

Een unieke rouwkaart, ook die maken wij. Geen standaard kaart uit de collectie, maar persoonlijk met een mooie tekst en passende illustratie of afbeelding.

WEBSITEBEHEER
HAAGSCHE HUIS

Voor deze mooie Haagse ondernemersvereniging hebben wij de website geoptimaliseerd. Functioneel, inhoudelijk maar ook visueel lekker opgepimpt. Elke eerste woensdag van de maand houden ze ontbijtsessies om te netwerken. Ondernemers leren van elkaars aanpak, werken samen en  worden geïnspireerd door interessante sprekers. Bruisend van energie ga je weer aan het werk!

UITNODIGING
FEESTJE

Feestje? Stuur een mooi kaartje. Digitaal of gedrukt. Voor elke feestelijke gelegenheid maken we een hippe, persoonlijke kaart.

LOGO
PAUL SERRANO

Een logo en visitekaartje voor een internationaal ondernemer…

 

HUISSTIJL
ZORGINSTELLING

Voor Homecare –  Geloof Hoop Liefde hebben we alle communicatie-uitingen mogen maken. Het ontwerp, teksten, afbeeldingen en  drukwerk van visitekaartje, briefpapier, enveloppen, een brochure en een offertemap.