Evenementen zijn een krachtig middel om de relatie met (potentiële) klanten te onderhouden en te verdiepen. Winnende organisaties van de toekomst zijn de organisaties die het vermogen hebben om mensen te verbinden, te versterken en te verrijken.

Creative VIBES organiseert zakelijke evenementen zoals; congressen, symposia, seminars, workshops, ronde tafels, discussies, netwerkbijeenkomsten, bedrijfsopeningen, productpresentaties…

Wij hebben de kennis en ervaring je evenement professioneel neer te zetten en bieden originele en creatieve invullingen. Met oog voor detail en kwaliteit zorgen we ervoor dat de bezoekers optimaal genieten.

We beheren, al dan wel of niet in samenwerking met partners, de organisatie van het gehele evenement.

‘Alleen wanneer alles perfect georganiseerd is, is er ruimte om de boodschap over te brengen en daarmee het doel van het evenement te behalen’

Van locatie, catering, doelstelling, planning, begroting, draaiboek, programma (plenair en parallel), contact met sprekers en bezoekers, dagvoorzitters, entertainment, goodybags, beursvloer, resultaat en indien gewenst de gehele promotie. Niet WAT we communiceren maar HOE vóór, tijdens en na het evenement is doorslaggevend.

Wij zorgen ervoor dat je event een succes wordt! Interesse? Laat het ons weten! Onze creatieve professionals helpen je graag verder!