Creative VIBES heeft jarenlange ervaring in en kennis van het uitvoeren en begeleiden van effectieve multimediale marketingcampagnes. Doordat wij ons, zowel offline als online, richten op de juiste doelgroep, de juiste plaats, de juiste tijd, het juiste medium en de juiste overtuiging, bereiken we het gewenste doel.

Op basis van een bestaande strategie en marktkennis bedenken wij creatieve campagnes, ontwerpen, schrijven en bouwen we de verschillende marketinguitingen.

Het doel van een marketingcampagne kan zijn:

■  vergroten van naamsbekendheid
■  werven van nieuwe klanten
■  opbouwen en onderhouden van klantrelaties
■  creëren of versterken van een goed imago
■  aanzetten tot concrete actie met als doel het genereren van omzet

De branding van een merk gaat dieper dan een marketingcampagne. We willen alles weten van je merk! Het waarom, wat en hoe. Wat maakt je merk uniek? Wie is je doelgroep en wat gaat er in het hart en hoofd om van je doelgroep? Wat zijn hun wensen en behoeftes? Hoe denkt en handelt de wereld rondom je merk? Wie zijn je concurrenten en wat zijn hun kenmerken? Hoe onderscheid jij je? En wat is je unieke propositie?

‘Marketing is het overbrengen van de
waarde van een merk waarmee we je
overtuigen om een product of dienst
te kopen’

Door middel van markt- en concurrentieonderzoek krijgen we antwoorden op deze vragen en bepalen we de merkstrategie. Samen met jou bepalen we de merkwaarden en is elke betrokkene hiervan doordrongen.
Vervolgens vertalen we de merkstrategie naar een visuele output die past bij het merk en de doelgroep. Dit wordt de basis voor alle communicatie, grafisch design, tone of voice, beelden, content etc.

Creative VIBES helpt je vooruit! Wij kijken verder dan onze-neus-lang-is en zorgen voor resultaat met een positief ROI. Door de juiste combinatie van online en offline marketing zijn we in staat een succesvolle campagne te realiseren, of het nu gaat om meer conversies, meer leads, meer websitebezoeken of een grotere naamsbekendheid.