Kom je niet op nieuwe ideeën of concepten? Zit je vast in je eigen gedachten? Heb je geen inspiratie meer? Wij zijn de frisse wind en helpen je met jouw vraagstuk! Vanuit een andere invalshoek, verrassend, verbindend en inspirerend! Wij hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht en contact met jou om vanuit onze brede expertise een doeltreffende verdiepingsslag te kunnen maken.

Creative VIBES is een fullservice communicatie-designbureau. Creative is ons kenmerk. VIBES staat voor VORMGEVING, INHOUD, BRANDING, EVENTS en SUPPORT. Een krachtige en brede combinatie van diensten en een service die je van je schoenen blaast!

De motor achter Creative VIBES is Judith Verbeek met ruim 22 jaar ervaring in marketing-, communicatie-, design-, event-, projectmanagement- en brandmanagementfuncties.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door communicatie, zowel de grafische vormgeving van informatie als de opbouw van content en de wijze waarop de lezer kan worden verleid. Mijn grote liefde voor magazines en evenementen heeft mij altijd geïnspireerd. In mijn carrière heb ik een brede expertise opgebouwd van grafische vormgeving, content, marketing, brandmanagement, communicatie, evenementenorganisatie tot projectmanagement. Zowel online, offline als in person. Een krachtige combinatie. Als uitgever (brandmanager) van exploitatietitels bij een uitgeverij van vakinformatie heb ik veel ervaring opgedaan in de samenwerking met verschillende organisaties en brancheverenigingen en zakelijke contracten gesloten. Ik ben creatief, kan goed luisteren en bezit een groot empathisch vermogen waardoor ik mij goed kan verplaatsen in doelgroepen, altijd met een resultaatgerichte blik en een praktische projectmatige instelling.